[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Katrin  
Лікування наркозалежності в Миколаєві - клініка Samara Med
mariiashevchenko09Дата: Суббота, Вчера, 19:30 | Сообщение # 1
Заглянувшая
Награды: 0
Замечания: 0%
Статус: offline
Привіт всім
Хочу поділитися радісною для нашої родини новиною та подякувати справжнім професіоналам. Ми з чоловіком довго боролися з його залежністю, але, на жаль, самостійні спроби та деякі "фахівці" в Миколаєві не давали результату. Я вже була в розпачі, але знайома порадила звернути увагу на клініку Samara Med.

Перейшла за посиланням https://samara-med.com/mykolayiv/ і побачила, що вони працюють саме в Миколаєві. Вирішальним стало те, що клініка має 7 років досвіду, гарантує повну анонімність і пропонує комплексне лікування – від виведення із запою до реабілітації.Ми зателефонували, нас одразу запросили на безкоштовну консультацію.

Головний лікар Мендело Володимир Павлович дуже детально все пояснив, розповів про різні методики. Для нас було важливо, що вони працюють не тільки з алкоголізмом, а й з наркозалежністю. Чоловік погодився на лікування.Результат перевершив очікування. Він пройшов повний курс реабілітації в стаціонарі (десь 4 місяці).

Умови в клініці чудові – комфортні палати, гарне харчування, є спортзал. Але найголовніше – це ставлення персоналу. Вони підтримували не тільки його, а й мене, навчили, як поводитися, щоб не спровокувати зрив.Зараз минуло вже більше року. Чоловік тверезий, ми щасливі разом. Я безмежно вдячна всій команді Samara Med за те, що повернули мені кохану людину.

Сообщение отредактировал mariiashevchenko09 - Суббота, 14.02.2026, 19:30

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: