[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Katrin  
Наркологічна клініка Олега Василенко врятувала мого чоловіка
mariiashevchenko09Дата: Среда, Вчера, 23:38 | Сообщение # 1
Заглянувшая
Награды: 0
Замечания: 0%
Статус: offline
Привіт! Хочу поділитися нашою історією і подякувати Наркологічній клініці Олега Василенко у Вінниці. Мій чоловік пив багато років, постійні запої, втратив роботу, став агресивним. Я перепробувала все, але він зривався знову і знову.
Знайшла сайт https://vacilenko.com/uk/vinnitcia/likuvannia-alkogolizmu-vinnitcia/

Зателефонувала, мене вислухали, заспокоїли, пояснили, як краще поговорити з чоловіком.Найважче було переконати його лягти в стаціонар. Але в клініці Олега Василенко є послуга мотивації – лікарі приїхали додому, провели бесіду, і він погодився.

Клініка знаходиться у Вінниці на вулиці Радіона Скалецького, 15. Умови гарні, персонал професійний. Чоловік пройшов детоксикацію, підшивку (Esperal Forte) і реабілітацію з психологами. Його навчили справлятися зі стресом без алкоголю.Зараз минуло півтора року – він тверезий, працює, у родині спокій. Я безмежно вдячна Наркологічній клініці Олега Василенко!Якщо у вашій родині є проблема алкоголізму – не зволікайте, звертайтеся до професіоналів.

Сообщение отредактировал mariiashevchenko09 - Среда, 18.02.2026, 23:39

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: