[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Госпожа_Лиса  
Оформлення спадщини
KiaLoskurovaДата: Четверг, 21.09.2023, 22:13 | Сообщение # 1
Наша девчонка
Награды: 0
Замечания: 0%
Статус: offline
Підкажіть, з чого почати оформлення спадщини, які документи потрібно зібрати і скільки коштуватиме вся ця процедура. Місяць тому померла бабуся та у спадок мені залишила свою квартиру у Львові. Мені потрібно звертатися до нотаріуса за місцем чи можна до будь-якого у своєму місті? Я не сильна в юридичних питаннях, тому потрібна ваша допомога.

SantaKazarmidisДата: Четверг, 21.09.2023, 22:21 | Сообщение # 2
Пришедшая вновь
Вам треба їхати до Львова, та звертатитися до мясцевого нотаріуса. Він розповість вам, які документи потрібно зібрати та які кроки потрібно виконати. Спочатку потрібно мати при собі бабусіни документи, документи на квартиру, ваші документи та документи які доказують вашу спорідненність. Важливо також пам'ятати про податкові обов'язки, пов'язані із спадщиною

AnnuaДата: Четверг, 21.09.2023, 22:26 | Сообщение # 3
Знакомая
А у вас є заповіт, якщо є, то це значно спрощує процедуру. Якщо треба вступати у спадок по закону, то це трохи складніше і довше. Якщо ви не дуже добре розумієтеся в цьому питанні, то можете почитати детально в інтернеті, там багато інформації і все детально розписується. а можете звернутися до юриста, він буде вам допомогати і консультувати вас на кожному кроці

LeinaДата: Четверг, 21.09.2023, 22:39 | Сообщение # 4
Пришедшая вновь
Для оформлення спадщини у Львові, вам краще звернутися до нотаріуса. Вони мають великий досвід у цій справі та забезпечують високий рівень юридичної підтримки. Ви можете звернутися як до державного так і до приватного нотаріуса, ціні  на послуги в них приблизно однакові, але  у державного зазвичай великі черги, але до нього більше довіри.  На цьому сайті представлені всі приватні та  державні нотаріуси Львова, обирайте будь-якого https://topnot.lviv.ua/

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: