| Sergey | Дата: Воскресенье, Сегодня, 00:11 | Сообщение # 1 |
|
Заглянувшая
Награды: 0
Замечания: 0%
Статус: offline
| Я довго шукала клініку у Львові, де можна встановити елайнери без зайвого стресу та з гарантією високої якості лікування, і знайшла MegaDental megadental.lviv.ua/poslugy/ortodontiya-vypravlennya-prykusu/elajnery/ З першого візиту відчувається професійний підхід: мене зустріли привітні адміністратори, пояснили порядок консультації, а лікар приділив достатньо часу, щоб роз’яснити всі нюанси. Мені показали прогноз лікування у цифровому форматі, щоб я могла побачити, як змінюватиметься моя усмішка протягом часу. Це додало впевненості й зняло багато страхів. Самі елайнери дуже зручні — легко знімаються під час їжі, не заважають у побуті та спілкуванні, не натирають ясен і не викликають болю. Особливо хочу відзначити, що персонал завжди готовий відповісти на запитання, пояснює правила носіння та догляду за капами. Контрольні огляди проходять у спокійній атмосфері, лікар уважно перевіряє прогрес і вносить корективи за потреби. MegaDental залишила враження клініки, де справді піклуються не лише про здоров’я зубів, а й про комфорт та психологічний стан пацієнта. Я вже бачу перші помітні зміни і відчуваю себе більш впевненою в усмішці.
|
| |
| |