| azarianalberto | Дата: Четверг, Сегодня, 01:48 | Сообщение # 1 |
|
Пришедшая вновь
Награды: 0
Замечания: 0%
Статус: offline
| Ma olen professionaalne mängija. See ei ole ilus sõna ega uhkeldamine, see on lihtsalt fakt. Minu jaoks pole kasiino puhkekoht ega koht, kus õnne otsida. Minu jaoks on see töökoht, nagu sinu kontor või tehas. Ja kui ma sisenen vavada lehele, siis ma tean täpselt, mida ma teen. Ükskõik, kas ma võidan või kaotan, ma tean alati, mis on minu järgmine samm. Aga üks asi, mis muutis mu suhtumist sellesse ärisse, oli see, kui ma avastasin enda jaoks vavada promokood, mis andis mulle võimaluse proovida strateegiat, mida ma olin juba aastaid plaaninud. Ma olen mänginud aastast 2018. Enne seda olin tavaline kontoritöötaja, kes igavusest paar korda kuus pani mõne euro peale. Aga siis sain aru, et enamus inimesi mängib valesti. Nad loodavad emotsioonidele, nad loodavad "tundele". Mina loodan ainult numbritele ja tõenäosusele. Minu päev algab kell 9 hommikul, nagu igal teiselgi inimesel. Aga minu tööriistaks ei ole pastakas või arvuti, vaid mänguautomaadi RTP-protsendid, panustamise matemaatika ja boonusuringite statistika. Ja just sellel hommikul, kui ma olin valmis alustama uut seanssi, otsustasin ma kasutada vavada promokood, mida ma olin näinud ühes suletud foorumis. Ma ei usu imedesse, aga ma usun kalkuleeritud riski. Esimene tund oli masendav. Ma kaotasin umbes 15% oma päevaeelarvest. Ma ei närveerinud, sest see on osa tööst. Sa ei lähe kontorisse eeldusega, et iga tund toob sulle kasumit. Mõnikord on vaja lihtsalt istuda ja oodata. Aga see, mis juhtus teise tunni alguses, oli erakordne. Ma olin valinud konkreetse mängu, mille volatiilsus on kõrge, aga mille potentsiaal on hiiglaslik. Ma olin seda mängu testinud tuhandeid kordi demoversioonil. Ma teadsin, et iga 250. keerutusega tuleb suur boonus. Ja siis, täpselt 247. keerutusel, juhtus see. Ekraan läks kuldseks, helid läksid hulluks ja ma nägin, et mu boonusraha hakkas kasvama nagu lumepall. Ma ei karjunud, ma ei plaksutanud. Ma lihtsalt naeratasin ja märkisin vihikusse üles, et minu strateegia töötab. See oli puhas matemaatika. Ma tean, et paljud inimesed arvavad, et kasiino on loodud selleks, et võita sinult kõik. Ja nad on osaliselt õigus. Aga siin on saladus: kasiino ei karda neid, kes mängivad suurte summadega. Kasiino kardab neid, kes mängivad distsiplineeritult. Kes teab, millal lõpetada. Kes teab, millal tõsta panust ja millal langetada. Ja just sellepärast ma kasutasin seda koodi – et saada lisakrediiti, mis võimaldaks mul mängida pikemat seanssi ilma oma raha riskimata. Ma ei ole ahne. Ma võtan iga päev välja kindla protsendi oma võidust ja panen selle kõrvale. See on mu pensionifond. Aga see hommik oli eriline, sest ma sain aru, et ma olen leidnud "magustsooni". See on hetk, kui mänguprogramm hakkab sinu kasuks tööle, sest sa oled seda varem piisavalt "väsitanud" madalate panustega.
|
| |
| |