imonbis5 | Дата: Суббота, 20.09.2025, 22:34 | Сообщение # 1 |
Заглянувшая
Награды: 0
Замечания: 0%
Статус: offline
| Друзі, вже кілька разів бачив різні сайти з чітами для GTA: San Andreas, але в кожного перелік відрізняється. Одні додають більше кодів на транспорт, інші — на погоду, але чи існує насправді повний список? Можливо, я просто шукаю не там? Хочу впевнитись, що нічого не пропускаю.
|
|
| |
zanzila157 | Дата: Суббота, 20.09.2025, 22:39 | Сообщение # 2 |
Заглянувшая
Награды: 0
Замечания: 0%
Статус: offline
| GTA: San Andreas я проходив ще в юності, і от нещодавно вирішив освіжити враження. Але цього разу грати з чіт кодами https://gameverse.com.ua/guide/all-cheat-codes-for-gta-san-andreas/ це взагалі окремий кайф! Раніше я думав, що це просто «шлях для лінивих», але тепер розумію, що чіти створені більше для розваги, ніж для халявного проходження. Коли у тебе є можливість експериментувати, змінювати погоду, викликати круті тачки чи літати по карті – це додає зовсім іншого відчуття свободи. Особливо круто, що на Gameverse є стаття з усіма кодами в одному гайді, і це реально зручно, бо не треба ритися по різних сайтах у пошуках. Автор чесно попереджає, що якщо щось не працює, можна написати в коментарях і він швидко виправить. Це показує, що людина дійсно стежить за своєю роботою. Я залишився дуже задоволений і навіть знову зависаю у грі годинами, відчуваючи ті самі емоції, що й багато років тому.
|
|
| |