Дивна | Дата: Вторник, 14.02.2023, 22:00 | Сообщение # 1 |
Пришедшая вновь
Награды: 0
Замечания: 0%
Статус: offline
| Чоловік давно і багато курить, мене це звичайно турбує, із зрозумілих причин. Розмовляю з ним, що потрібно кидати, але він начебто як не проти, але не виходить. Зустріла знайому, вона каже що давно з тютюнових сигарет перейшла на електронні, вони більш безпечні. Що скаете з цього приводу? .чи варто купувати електронну сигарету? Як правильно вибрати?
|
|
| |
AnGina | Дата: Вторник, 14.02.2023, 22:07 | Сообщение # 2 |
Пришедшая вновь
| Я теж вважаю, що електронна сигарета менш шкідлива ніж тютюнова. У складі рідини для паріння міститься гліцерин, ароматизатори, барвники, пропіленгліколь, зв'язуючий компонент і нікотин. І при парінні не виділяються токсичні речовини, як в тютюновому димі
|
|
| |
Annua | Дата: Вторник, 14.02.2023, 22:12 | Сообщение # 3 |
Пришедшая вновь
| Тютюнові компанії будуть розповідати про нешкідливість даного пристрою, насправді шкода електронної сигарети для здоров'я може бути навіть більше, ніж від звичайної, адже немає стопора, курити вейп приємніше, ніж тютюнову сигарету, немає відчуття гіркоти, немає запаху, і курець зловживає, більш активно і частіше парить.
|
|
| |
Leina | Дата: Вторник, 14.02.2023, 22:17 | Сообщение # 4 |
Пришедшая вновь
| Є різні думки з цього приводу і кожен зараз вам стане доводити свою точку зору. Раджу вам почитати самій інформацію на різних джерелах і зробити свій вибір. Я не так давно теж придбала собі електронний пристрій з метою поступового зменшення дози нікотину і до повної відмови, поки не знаю, що з цього вийде. Купила pod систему, для мене це зручний пристрій, за пару затяжок можна сповна накуритися. Подивіться варіанти на сайті ВейпШоп https://zakupay-vape.com/product-category/pod/
|
|
| |
|