| azarianalberto | Дата: Воскресенье, Вчера, 02:04 | Сообщение # 1 |
|
Заглянувшая
Награды: 0
Замечания: 0%
Статус: offline
| Mənim üçün qumar sadəcə əyləncə deyil. Bu, riyaziyyatdır, statistika və soyuq hesablamadır. Adi işim var? Yoxdur. Son beş ildir ki, mənim ofisim mostbet applicazione android vasitəsilə mənim cibimdəki telefondur. İnsanlar mənə deyəndə ki, “bəs sən nə işlə məşğulsan?”, mən gülüb keçirəm. Çünki onlar başa düşmürlər ki, kazinoda qazanmaq da bir peşə ola bilər. Təbii ki, sən bunu düzgün etsən. Mən bu yola təsadüfən gəlməmişəm. İxtisasca riyaziyyatçıyam, universiteti qızıl medalla bitirmişəm. Amma elə oldu ki, diplom aldığım il ölkədə iqtisadi vəziyyət ağırlaşdı, normal iş tapa bilmədim. Bir müddət ofis meneceri işlədim, amma o maaşla yaşamaq mümkün deyildi. Bir gün köhnə kurs yoldaşımla rastlaşdım. Onun əynində bahalı kostyum, əlində yeni telefon. Sorusdum: “Harada işləyirsən?” O güldü və dedi: “İşləmirəm, kazinoda qazanıram”. O vaxt mən buna inanmadım, axmaqcasına gəldi. Amma o məni oturtdu, bir fincan qəhvə içdik və mənə hər şeyi izah etdi. Dediyi əsas şey bu idi: “Kazino səni sevmir, amma sən onun qaydalarını sevməlisən”. Həmin gündən sonra mən işdən çıxdım və altı ay boyunca heç bir oyun oynamadım. Sadəcə öyrəndim. Mostbet applicazione android yüklədim və virtual oyunlarda strategiyalarımı sınadım. Təhlil etdim, statistika apardım. Blackjack oyununu götürək – əslində riyazi üstünlük oyunçunun tərəfində ola bilər, əgər sən kartları saysan. Bəli, bu çətindir, amma mümkündür. Slot maşınları isə tamam başqa məsələdir. Onlar təsadüfi ədədlər generatoru ilə işləyir, amma mən onların “qaynar” və “soyuq” dövrlərini tutmağı öyrəndim. Bu intuitiv deyil, bu, sadəcə müşahidədir. İlk real qazancımı unuda bilmərəm. Artıq altı aylıq təlimdən sonra mən real pula oynamağa qərar verdim. Cibimdə cəmi 50 manat var idi. Mostbet applicazione android açdım, blackjack masasına oturdum. Ürəyim döyünürdü, əllərim əsirdi. İlk saatda 20 manat itirdim. Demək olar ki, qapadıb gedəcəkdim. Amma özümə dedim: “Sən bunu öyrənmisən, sadəcə strategiyaya əməl et”. Növbəti iki saat ərzində mən itirdiyimi qaytardım və üstəlik 150 manat qazandım. O gün mən başa düşdüm ki, bu, işləyir. Bu sadəcə şans deyil, bu, bacarıqdır. O vaxtdan bəri mənim üçün hər gün eynidir. Səhər dururam, uşaqları məktəbə yola salıram, sonra kompüteri açıram. Müştərilərim yoxdur, amma oyunlar var. Mən heç vaxt bütün pulları bir oyuna qoymuram. Riskləri idarə edirəm. Məsələn, özümə qayda qoymuşam: gündəlik qazancımın 20%-dən çoxunu itirsəm, həmin gün oyunu dayandırıram. Bu, intizamdır. Mostbet applicazione android mənə istənilən vaxt oyunu dayandırmağa və vəziyyəti təhlil etməyə imkan verir. Bu proqram çox rahatdır, çünki mən evdə olmasam belə, bazarda və ya maşında olarkən, fürsəti qaçırmıram. Bir dəfə elə bir hadisə oldu ki, az qala hər şeyimi itirəcəkdim. Özümə həddən artıq güvəndim. Bir həftə ərzində ardıcıl qazanırdım, qazancım 5000 manata çatmışdı. Beynimdə “mən toxunulmazam” düşüncəsi yarandı. Və bir axşam, yorğun halda, rulet oynamağa başladım. İtirdim. Yenə itirdim. Qaytarmaq istədim və daha çox itirdim. O gecə 2000 manat itirdim. Yatağa uzandım və fikirləşdim: “Sən axmaqsan”. Səhər oyananda mostbet applicazione android silmək istədim. Amma sonra dayandım. Dərs çıxartdım. O gündən sonra heç vaxt emosiyalarla oynamıram. Yorğun olsam, sadəcə proqramı bağlayıram. Mənə ən çox gülməli gələn şey odur ki, qohumlarım və qonşularım mənim nə iş etdiyimi başa düşmürlər. Deyirlər: “Bütün günü evdə oturub nə edirsən? İş axtar?”. Mən də deyirəm: “Axtarıram”. Və düşünürəm ki, əslində mən artıq tapmışam. Sadəcə onlar bunu iş saymırlar. Amma mən ayda orta hesabla 2000-3000 manat qazanıram. Bəzən az, bəzən çox. Bu, Bakıda orta maaşdan qat-qat yaxşıdır. Əlbəttə, bu həyat tərzi hər kəsə uyğun deyil. İntizam olmadan, özünü idarə etmədən burada uduzmaq çox asandır. Mən ətrafımdakılara heç vaxt təkrar etməyi məsləhət görmürəm, çünki bilirəm ki, çoxu üçün bu, asılılığa çevrilə bilər. Mənim üçün isə bu, sadəcə riyazi tapşırıqdır. Bugünə qədər ən böyük qazancım 7000 manat oldu. Bir həftə ərzində, addım-addım. O qədər sevinmişdim ki, həmin həftəsonu ailəmi götürüb Qəbələyə getdim, ən bahalı oteldə qaldıq. Uşaqların sevinci... Bu, pulla alınan ən gözəl hissdir. İndi mən rahatam. Bilirəm ki, sabah nə olacağından qorxmuram. Çünki mənim mostbet applicazione android həmişə cibimdədir. Bu, mənim balıq tutmaq üçün əlimdəki oltamdır. Və mən bu dənizdə üzməyi öyrənmişəm.
|
| |
| |