[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Katrin  
Підшивка від алкоголізму у Львові - професійна допомога
mariiashevchenko09Дата: Четверг, 16.04.2026, 15:26 | Сообщение # 1
Заглянувшая
Награды: 0
Замечания: 0%
Статус: offline
Вітаю! Мене звати Марія, і я хочу поділитися своїм досвідом лікування у Наркологічній клініці Олега Василенко у Львові - https://vacilenko.com/uk/pidshyvka-vid-alkogolizmu-u-lvovi-oleh-vas/
Я довго боролася з алкогольною залежністю, але самостійно зупинитися не могла. Постійні зриви та відчуття безсилля виснажували мене й мою родину. Лікарі запропонували метод підшивки — це коли під шкіру вводять препарат, який блокує дію алкоголю. Якщо після цього людина намагається випити, організм реагує дуже негативно, і потяг до спиртного фактично зникає.Процедура пройшла швидко й безболісно. Лікарі пояснили кожен етап, підтримали морально й дали рекомендації на майбутнє. Для мене було важливо, що все відбувається анонімно, без осуду чи зайвих питань.Що хочу відзначити:
  • Професіоналізм команди. Лікарі уважні, досвідчені й працюють з повагою до пацієнта.
  • Анонімність. Це дало мені відчуття безпеки та довіри.
  • Результат. Минуло кілька місяців, і я живу тверезо. Потяг до алкоголю зник, з’явилося бажання будувати нове життя.
  • Ціна. Вартість підшивки від 9000 грн, але це найкраща інвестиція у себе та своє майбутнє.

Я вдячна Наркологічній клініці Олега Василенко у Львові за шанс почати все з чистого аркуша. Це місце, де реально допомагають зробити перший крок до тверезості.

Сообщение отредактировал mariiashevchenko09 - Четверг, 16.04.2026, 15:26

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: