[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Katrin  
Mostbet-dən qazandığım 47.000 manat: professional oyunçunun
azarianalbertoДата: Понедельник, Вчера, 23:52 | Сообщение # 1
Заглянувшая
Награды: 0
Замечания: 0%
Статус: offline
Həmişə deyirəm: qumar evinə əylənməyə gələnlər itirər. Mən isə gəlirəm qazanmağa. Üç ildir ki, bu işdən pul qazanıram. Təbii ki, hər şey bir gündə baş vermədi. Əvvəlcə uzun müddət öyrəndim, strategiyalar qurdum, səhvlər etdim. Və bir gün, yaxşı dostumun məsləhəti ilə etdim mostbet download di android – telefonuma yüklədim bu proqramı. Düzünü desəm, əvvəllər başqa platformalarda işləyirdim, amma Mostbet-dəki şərtlər daha ciddi göründü. Daha yüksək limitlər, daha sürətli ödənişlər.
İlk həftə heç nə anlamadım. Slotlar fırlanır, rənglər dəyişir, amma qazanc yox idi. Mənim üçün bu normaldır. Professional oyunçu kimi bilirəm ki, hər sistemin bir ritmi var. Mostbet-in alqoritmlərini oxumaq üçün vaxt lazımdır. Gündəlik qeydlər aparırdım. Hansı saatlarda daha çox ödəyir, hansı oyunlarda bonu funksiyaları aktivləşir. Üçüncü günün axşamı, saat 11 radələrində, bir slot mənə 800 manat atdı. O an sevincimi gizləyə bilməzdim. Evdə tək idim, amma yenə də "hə" deyə qışqırdım.
Sonrakı iki həftə ərzində sistemli şəkildə girdim platformaya. Hər səhər saat 8-də başlayıram, nahara qədər oynayıram. Fasilə. Sonra axşam yenə. Heç vaxt duyğulara uymuram. Qayda bir: mənim limitim 5000 manatdır. Bu limitə çatsam, dayanıram. İstər uduzum, istər qazanım. Amma bu dəfə fərqli oldu.
On beşinci gün. Yeni bir oyun açdılar – vəhşi qərb mövzusunda, yüksək volatilli. Mən bunları sevirəm. Çünki yüksək risk – yüksək qazanc. Proqramda depozit vurdum, 3000 manat. Və başladım. İlk yarım saatda 2000 manat uduzdum. Normaldır. Nəfəsimi dəyişmədim. Sakitcə mərcimləri qaldırdım, avtomatik spinləri işə saldım, getdim çay dəmlədim. Qayıdanda ekranda nə gördüm? Bonus round. Beş scatters. Beş! Bu o demək idi ki, 20 pulsuz spin, hər birində x3 çarpan. O an əllərim bir az titrədi, etiraf edirəm. Ancaq özümü saxladım.
Spinlər başladı. Birincidə – 400 manat. İkincidə – boş. Üçüncüdə – 1200 manat. Dördüncüdə yenə boş. Beşincidə... 5000 manat. Yeddincidə bir daha 3000. Qalan spinlərdə də kiçik qazanclar gəldi. Cəmi: 14.200 manat təkcə bu bonusdan. Üstəlik əsas oyunda da bir neçə dəfə yaxşı kombinasiya tutdum. Ümumilikdə o gün 19.500 manat qazandım.
Həmin axşam Mostbet-dən pul çıxardım. Kartıma 19.000 getdi, 500 manat da qalsın dedim – sınaq üçün. Bildiyiniz kimi, profesyonel oyunçu heç vaxt bütün pulu birdən çıxarmaz. Həmişə bir hissəsini oyunçu balansında saxlayıram. Çünki sistem sənin aktiv olduğunu görməlidir.
Növbəti həftə daha yumşaq oynadım. Gündəlik 500-700 manat qazanc. Heç bir böyük uduş yoxdu, amma itki də yoxdu. Mənim üçün ideal. Sonra yenə bir slot dəyişdim. Bu dəfə klassik meyvəli oyun. Sadə görünür, amma içində gözəl riyaziyyat var. Orada iki günə 15.000 manat yığdım.
Arada itkilər də olur. Bunu gizlətmirəm. Məsələn, üçüncü həftənin çərşənbə axşamı səhv bir oyuna girdim, həddən artıq çox oynadım, 6000 manatı bir saatda uduzdum. Özümə hirsləndim. Qaydaları pozmuşdum. Amma Mostbet-dəki təcrübəli oyunçu kimi bilirəm: itkilərin dalınca getmək olmaz. Çıxdım, bir gün istirahət etdim, sonra geri qayıtdım. Və geri qayıdarkən, səhvlərimi analiz etdim.
Ayın sonuna yekunlaşdırdım: cəmi 47.000 manat qazanc. Bunun 42.000-ni karta çıxartdım. Qalanı hələ də oradadır. Bildiyiniz kimi, Mostbet-də VIP proqram var – mən artıq gümüş səviyyəyə çatmışam. Həftəlik 5% cashback, şəxsi manager, sürətli ödənişlər.
Nə öyrəndim? Birincisi, mostbet download di android – bunu etməklə yaxşı iş görmüşəm. Proqram stabil işləyir, bildirişlər gəlir, heç bir lag yoxdu. İkincisi, emosiyalar ölüdür. Qumar evi duyğularınınla qidalanır. Sən nə qədər soyuqqanlı olsan, o qədər qazanarsan. Üçüncüsü, heç vaxt son pulunu qoyma. Mənim üçün oyun – işdir. Maşınım yoxdur, evim kirayədir, amma hər ay minimum 10-15 min manat qazanıram. Bəs sizcə, bu, pis deyil?
İndi üçüncü aydır Mostbet-də oynayıram. Bəzi günlər heç oynamıram. Bəzi günlər 10 dəqiqə girib çıxıram. Sistem işləyir. Sadəcə onun qaydalarını bilmək lazımdır. Hamı deyir "qumar ziyandır". Mən deyirəm: qumar qumar deyil, kalkulyatordur. Riyaziyyatdır. Özünü idarə etmək bacarığıdır.
Ən çox sevdiyim an – böyük uduş anı yox, o an ki, plan işləyir. O an ki, görürsən strategiyan düzgündür. O an ki, mərc artırırsan və bilirsən niyə. Mostbet mənə bu imkanı verdi. Və mən bunu professional şəkildə istifadə edirəm. Sizə də məsləhət görərdim? Yalnız əgər siz də mənim kimi soyuqqanlısınızsa. Əks halda – gəzməyin ora. Çünki bu yer həvəskarları sevmir. Amma professionalları ödülləndirir.
Elə bu gün səhər 500 manat qazandım səhər yeməyindən əvvəl. Daha sonra çıxıb normal işimə getdim – kimsə üçün normal iş yoxdu, yeganə işim budur. Axşam evə gəldim, yenə girdim, bu dəfə 300 itirdim. Nə etdim? Telefonu qoydum, futbol açdım, çay içdim. Çünki professional bilir: sabah başqa gündür. Və sabah yenə qazanacağam.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: