| Sergey | Дата: Пятница, Вчера, 08:57 | Сообщение # 1 |
|
Заглянувшая
Награды: 0
Замечания: 0%
Статус: offline
| Моя історія з імплантацією почалася з досить простого бажання — нарешті перестати відкладати відновлення зуба. До цього я довго шукав клініку, читав інформацію про процедуру та найбільше переживав через те, як усе проходитиме на практиці. У MegaDental записався на консультацію, щоб спочатку розібратися у своїй ситуації www.tribun.com.ua/uk/125517-implantatsija-zubiv-lviv-scho-varto-znati-pered-protseduroju/ Уже після першого прийому зрозумів, що мені підходить такий формат роботи: спокійне пояснення, відповіді на запитання і чітке розуміння наступних кроків. Перед встановленням імпланта лікар пояснив, на що звернути увагу після процедури та як правильно доглядати за зоною лікування. Саме завдяки цій підготовці я почувався значно спокійніше. Безпосередньо процедура пройшла організовано. Особливо сподобалося, що лікар не ігнорував мої переживання і нормально реагував на всі запитання. Після встановлення також отримав необхідні рекомендації та приходив на контроль. Відновлення проходило відповідно до того, що мені пояснили заздалегідь. Зараз результатом задоволений: відновлений зуб виглядає природно та не створює проблем у повсякденному житті. Для мене великим плюсом стало й те, що в клініці приділяють увагу не тільки самій процедурі, а всьому шляху пацієнта. Досвід у MegaDental вийшов позитивним, а головне — тепер я точно знаю, що імплантація не була настільки страшною, як мені здавалося спочатку.
|
| |
| |